top of page

vr 30 jun.

|

Lifejoy

KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL VRIJDAG 30 juni € 25,=

KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL “Wegdromen bij midzomernacht” Rust en ruimte voor lichaam en geest

KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL VRIJDAG 30 juni € 25,=

Tijd en locatie

30 jun. 19:30 – 21:00

Lifejoy, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel, Nederland

Over het evenement

Het midzomerfeest werd in vroegere tijden gelinkt aan de zomerzonnewende op 21 juni.

Het was de dag waarop mensen geloofden dat planten en kruiden geneeskrachtige en magische krachten hebben. Wijze mannen en vrouwen plukten ze op deze dag om ze de rest van het jaar te gebruiken om mensen te genezen. Vreugdevuren werden ontstoken om zich te beschermen tegen de duistere krachten waarvan werd geloofd dat ze vrij spel hadden vanaf het moment waarop het aantal uren daglicht opnieuw afnam. Tegenwoordig is het vooral een feest in de Scandinavische landen, waar men dan het begin van de zomer viert.

Tijdens deze zomeravond nemen Patricia Verbruggen, Rijk Baron en Hanny van Horrik je mee op een klankreis naar een Scandinavische midzomernacht met de harmoniserende klanken van klankschalen, gongen, een diversiteit van andere akoestische instrumenten en de stem. Door het beleven en opnemen van de resonerende klanken kunnen lichaam en geest helemaal tot rust komen. De klankvelden brengen je in verbinding met de stilte in jezelf.

Locatie : LIFEJOY, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel (vroegere pand van Van Wanrooij keukens, ingang aan de voorzijde) Tijd : 19.30 uur - ca. 21.00 uur (inloop vanaf 19.00, uiterlijk 19.20 uur aanwezig) 

We sluiten de klanksessie af met een kopje thee en wat lekkers

Voor een matras, kussen en een deken wordt gezorgd. Ontspanning koelt af, neem gerust  nog een warme deken van thuis mee. Het is raadzaam om warme sokken te dragen en  makkelijk zittende kleding.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Klank-(lig) concert 30 juni

  € 25,00

  BTW inbegrepen

  € 25,00

  BTW inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page