top of page

vr 28 apr.

|

Lifejoy

KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL VRIJDAG 28 april € 25,=

KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL “In licht en liefde” Rust en ruimte voor lichaam en geest

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KLANK(LIG)CONCERT LIFEJOY TIEL VRIJDAG 28 april € 25,=

Tijd en locatie

28 apr. 19:30 – 21:00

Lifejoy, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel, Nederland

Over het evenement

April is de grasmaand, mogelijk afkomstig van het Latijnse “aperire”, wat openen betekent.  

Het refereert aan de groei van de planten en bloemen, aan de dieren die zich weer laten zien.  Een bont palet van tulpen en narcissen en de bedrijvigheid van vogels en bijen stemmen ons  blij. In de Romeinse tijd was deze maand gewijd aan Venus, de godin van de liefde. Het is de  tijd om je hart te openen en jezelf te bevrijden van de ballast die je al veel te lang met je  meedraagt. Hoe meer mensen leren hun hart te openen, des te meer ruimte er komt voor  compassie, begrip, liefde, blijdschap en vertrouwen. 

Vanuit licht en liefde nemen Patricia Verbruggen, Rijk Baron en Hanny van Horrik je mee op een klankreis met de harmoniserende klanken van klankschalen, gongen, een  diversiteit van andere akoestische instrumenten en de stem.  Door het beleven en opnemen van de resonerende klanken kunnen lichaam en geest  helemaal tot rust komen. De klankvelden brengen je in verbinding met de stilte in jezelf. 

Locatie : LIFEJOY, Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel (vroegere pand van Van Wanrooij keukens, ingang aan de voorzijde) Tijd : 19.30 uur - ca. 21.00 uur (inloop vanaf 19.00, uiterlijk 19.20 uur aanwezig) 

We sluiten de klanksessie af met een kopje thee en wat lekkers

Voor een matras, kussen en een deken wordt gezorgd. Ontspanning koelt af, neem gerust  nog een warme deken van thuis mee. Het is raadzaam om warme sokken te dragen en  makkelijk zittende kleding.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • KLANK(LIG)CONCERT 28 april

  € 25,00

  BTW inbegrepen

  € 25,00

  BTW inbegrepen

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page